Some pics

















Heeeej hopp! :D Whats up? Själv har jag gjort klart ännu en uppgift idag, en om fiskar yaaay sköönt. Har också börjat se på 90210, det är bra riktigt bra faktiskt fast jag ligger bara på ep 4, men ändå :) Ska se one tree hills sen också när jag har tid....fast det lär ta ett tag xD Men den dagen kommer säker någon gång! I värsta fall får det bli på sommarlovet xD Aja här är some pictures från idag :D

Satt och rita lite medan jag "kolla" på 90201... jag lyssnar ofta istället för att titta på saker, så det brukar vara så att jag missar grejer ibland. Det är nog ganska dumt egentligen men det är trevligt att rita så  det funkar ändå.  



Sedan var jag också på akademibokhandeln idag och köpte böcker. "A Clash of Kings" forsättningen på "Game of thrones"(som jag inte läst ut än) och "The Last Four Things" (fortsättning på "The left hand of God" som jag inte heller läst ut än xD). Men de första böckerna är bra hittils så jag hoppas att forsättningarna också är det :D

Sedan så köpte jag också 2 fina pennor och ett lite trevligt sudd på akademibokhandeln också. Och sedan när jag kom hem så fanns min Elle i brevlådan vilket var en trevlig överaskning. :D och visst är hon på framsidan söt också? :) Vet inte riktigt vad hon heter men hon hade varit med i Dawson's Creek, vilket är en gamal tv serie från slutet av 90-talet.

Böj böj 
//Elsa

Film med Far

Sitter och kollar på Bourne Identity tsm med min kära Far. Har sett filmen några gånger men den är fortfarande spännande. :) Sen så sa pappa att vi hade boken som filmen är baserad på också "Identitet Kain" heter den på svenska och när jag får tid ska jag läsa den....Känns som att jag tänker så väldigt ofta just nu. Tror den kan vara spännande och bra, det säger i alla fall pappa.
Så vad har jag varit med om idag då? Jo jag har varit i skolan och arbetat hela dan. Gjorde klart en uppgift idag och har, iaf nästan, gjort klart en till. C: Sen har jag dock 2 uppgifter till och ett matteprov som ska vara klara och färdiga senast fredag och det är ju lite deppigt. Sen så var det ju en till sak som hände idag, jag har tandställning och fick i dag inte ta bort den men jag fick sätta in gummisnoddar vilket är hemskt och mina oxlar eller mina baktänder som jag säger gör jätteont. Det hät påminer mig om att jag borde sätta in de där jefla sakerna igen. Man får spänningshuvudvärk på en gång,vilket är hemskt. Aj aj aj det gör ont :(
Blä nu hände det en massa äckliga saker i filmen :C Fast den är bra ändå.
AJ jag har ont i mitt öra men jag vet inte om det beror på tandställningen(fråga mig inte hur det är iaf en möjlighet) eller om jag håller på att blir sjuk. Det skulle inte vara trevligt
Sitter och kollar på Bourne Identity tsm med min kära Far. Har sett filmen några gånger men den är fortfarande spännande. :) Sen så sa pappa att vi hade boken som filmen är baserad på också "Identitet Kain" heter den på svenska och när jag får tid ska jag läsa den....Känns som att jag tänker så väldigt ofta just nu. Tror den kan vara spännande och bra, det säger i alla fall pappa.


Så vad har jag varit med om idag då? Jo jag har varit i skolan och arbetat hela dan. Gjorde klart en uppgift idag och har, iaf nästan, gjort klart en till. C: Sen har jag dock 2 uppgifter till och ett matteprov som ska vara klara och färdiga senast fredag och det är ju lite deppigt. Sen så var det ju en till sak som hände idag, jag har tandställning och fick i dag ,inte ta bort den, utan jag fick sätta in gummisnoddar vilket är hemskt och mina oxlar eller mina baktänder som jag säger gör jätteont. Det här påminer mig om att jag borde sätta in de där jefla sakerna igen. Man får spänningshuvudvärk på en gång,vilket är hemskt. Aj aj aj det gör ont :(
Blä nu hände det en massa äckliga saker i filmen :C Fast den är bra ändå....


AJ jag har ont i mitt öra men jag vet inte om det beror på tandställningen(fråga mig inte hur det är iaf en möjlighet) eller om jag håller på att blir sjuk. Det skulle inte vara trevligt. Jaaa du det här inlägget blev ltie ärkligt och inte orkade jag fixa några bilder heller. Aja jag orkar inte mer.
Bye Bye

//Elsa

Mor 46

Mina tankar just nu:

  • Det är första skoldan imorron-jag vet inte vad jag ska ha på mig=jobbigt morgon
  • Det är chokladfläckar i min säng, det är inte fint.
  • Varför la jag ner mina skolböcker i kistan när jag vet att det kommer ligga en massa grejer på den när böckerna väl ska ut?
  • Ska datorn med till skolan?...det lutar mot ett ja.
  • Jag borde gå och lägga mig.
Här är en bild på min kista(mitt nattduksbord) så att ni får se hur extremt svårt jag har det just nu...




Hmm Jaaaa... nu har jag väl gnällt färdigt iaf för tillfället :D Sååå istället över till hur min dag varit. Idag är det min kära mors födelsedag! Hon fyllde hela 46 år! Och det var väl trevligt förutom att vi var tvungna att gå upp kl 6 för att gratta henne. Vi grattar nämligen alltid på morgonen innan folk åker iväg till skolan eller jobbet, det är jobbigt men mysig. Men som jag sa det var trevligt, speciellt eftersom man fick kladdkaka till frukost ;D Muums


Efter vi firat och hon åkt iväg till jobbet så läste jag lite, sen sova jag till 12 och sen läste jag lite till.... JA idag var jag ganska lat, men jag läste ut en bok på lite mindre än 500 sidor på mindre än en dag *Skryt skryt* så det tycker jag är helt okej. Sen hände inte så mycket mer, jobbade med skolarbeten, sprang lite på crosstrainern(säger man att man springer på en sån?? XD) och sen åt jag mat, hemmagjord lasange (gaaah den va goood). Jaa det var väl det jag gjort, har packat lite också eftersom jag ska iväg till Åre i helgen.


Böckern jag läst ut de senaste dagarna... Arvtagaren och De Utvalda-Tankeläsaren(suuuper bra)


God Natt från mig...Nu ska jag lägga mig 

//Elsaaaa :D


Skola snart...

Heeej hopp! Här kommer en uppdatering igen. Lovet är snart slut och skolan börjar på onsdag igen. Då har jag även utvecklingssamtal. Hoppas jag blir klar med någon av mina försenad uppgifter tills då men vi får se. Just nu sitter jag faktiskt och jobbar med en av de försenade uppgifterna...går så där men jag lyssnar iaf på lugnande och mysig musik från Coldplay medan jag arbetar, vilket gör så att det går bättre. Deras låtar får mig att längta till våren. Har även lite bilder från lovet att ladda upp men det gör jag senare för det kommer att ta ett tag... och jag ska ju jobba med skolarbeten så det får vänta.

Idag har jag mest lata mig...Men jag har läst ut Arvtagaren(sista Eragonboken) nu, skulle vara trevligt om den forsatte lite till, den var bra, faktiskt även om det var några saker jag störde mig på. Sen har jag också sett Red Riding Hood...den var lite märklig men ändå mysig och den fick mig att vilja läsa manga, vilket kanske inte är så bra eftersom det tar bort fokusen på skolan, men jaja går säkert över snart.
//Elsa