Spetsgardiner

Så ja hej det var länge sen. Snart är det höstlov...om typ en vecka faktiskt och det innebär väl att halva terminen har gått tror jag. Öhm, på senaste tiden har det väl inte hänt något speciellt, har plugga och latat mig. Men sen jag skrev senast har det hänt en del mina kära vänner Lovisa, Natalie och Sofie har blivit 18!(woho, okej det var ett tag sen men ändå trevligt :) ). Moa har dragit till frankrike och verkar ha det rätt bra. Vi har även vunnit våran serie i fotbollen och firat detta med en awesome lagfest som inkluderade guldhattar. Det var kul. Får lägga upp en bild på hatten som jag har sen. Hmm ja min bror har flyttat som jag redan skrivit lite om, han verkar ha det rätt bra. Ska hälsa på honom under lovet :) 

Sedan har jag själv läst en massa böcker, bland annar Metro 2033 (Ssssuperbra), Magicians Novice( andra boken i en väldigt bra serie), en massa vampire diaries böcker(der finns några stycken ändå), gossip girl böcker(ligger kanske på 5 nu? Väntar forfarande på den) och ja en massa andra. Det är så skööönt att läsa. 


Okej, så lite mer intressant hmm ja just ja. Ska halvflytta till Uppsala. Awesome. Kommer nämligen få hyra en lägenhet av en min mor känner. Och ja kommer antagligen leva på billig pasta och havregryn, men det ska ändå bli så kul, bra och trevligt. Sen så kommer jag bara bo där under veckorna och inte på helgerna såvida jag typ ska göra nåt i Uppsala. Mer om det sen när jag vet mer om lägenheten. Ska ta bilder av den sen när jag flyttat in också. 
 
Sen ja det får va allt för denna gång tror jag. 
 Detta var rätt skönt fick mig att tänka på annat, nu kanske man kan somna ordentligt.
//Elsa
 
P.s. Ber om ursäkt för dåligt med bilder men ja är man lat så är man. Dessutom går det ändå att läsa ändå. Ds..