fiina skoor :D

Hello people var ett tag sen! :D
har haft en gaaanska nice dag hittils,  Förutom att jag var tvungen att gå upp halv sex i morse.... >_>
My daaaay( inte nödvändigt alls att läsa)
När jag kom till skolan visade de sig iaf att våran franska presentation skjutits upp till nästa vecka :D (jag blev glad...super glad 8D) och sen så fick jag hjälp att fixa till presentationen av den nya franska läraren Abdel, och det va bra för....det var de bara. Sen så sluta vi.. lite drygt att de bara var en lektion, men sen så åkte jag och Moa till Österbybruk och käka pizza! >:D fedttt najs! Och sen kom jag hem och gjorde grejjor...och de var typ...dagen xD men vi ska (antagligen) att kyckling i kväll <3 (äälskar kyckling). Och sen så åkte mamma till Holland idag... :o och de är både positivt och negativt.
Åhhh åhh jag ska till Sälen i helgen också :) det ska bli trevligt. Och sen så lånade jag en bra bok(hittills) också, som Lovisa tipsat om någon gång för länge sen, Spela död heter den kan tänka mej att en del redan läst den. :)
Och nu kommer lite allmänt annat...jag längtar tills träden och gräset bli grönt och man kan gå ute(utan att frysa ihjäl). Och tills jag kan använda mina converse igen! >: jag gillar deeem. Sen hade jag tänkt köpa ett par höga i år också...

^^^^SÅNNA!!!^^^^SHIET Snygga jueeeee, fast jag tror de kanske kan vara svåra att få tag på >: har inte kollat runt i affärerna än men jag har inte hittat några hittills i damstorlekar... (btw så får ni väldigt gärna tipsa om ni ser dem någonstans)
De här skulle jag inte heller tacka nej till... (Btw så kommer bilderna  ifrån den här bloggen.)
Mmm nu ska jag ner och se vad pappa har för sej :D höhööhöhö
TJAPPP