Thööö Karrate kid

Okej, nu blir det andra gången jag skriver det här.

Nu har jag sett klart på The Karate Kid, riktigt trevlig film. ^^
Det var häftiga fajtting scener och den var ganska gullig. Men det fanns saker som inte följdes upp ordentligt och det handlar om en tolvåring, som tränar som ett freak (Ni vet typ som i... ja vilken film som helst som handla om nån som ska komma upp på benen igen efter att förlorat en fajt). Det är också riktigt irriterande att inte förstå kinesiskan som snackas, fast som tur är så får man oftast reda på de ändå, så det funkar.  Fajterna på slutet är riktigt bra (även fast de är barn som slåss) och det är faktiskt riktigt coolt att se han träna och fajtas ;-D höhö.
Såååå den är nog värd att se. Ska titta på originalet någon gång också och så att jag kan jämföra :>

Thaaaa Trailöööör



Hoppas det funkar nu det :> så att jag inte behöver skriva om....*säkerhets kopierar*

//Elsa 

Förresten så gjorde jag en ny kategori nu :D så att jag kan gör fler sånna hääär.

Jopp

Nu börjar jag se på Karate Kid...får se hur den är...
Tjaaao

Söööönt

HEEEEEEJ 8D gissa var jag har varit???
JOOO i Kroatien...i 10 daaaaagar, det är skönt att vara hemma faktiskt.  MEeeen vet ni vad, jag blev förkyld i natt...deeeet var lite jobbigt när man då skulle gå upp halv 4 på morgonen D:< 
Men jag mår väl ganska bra ändå...lite ringnig näsa och ont i huvudet, men inget man inte står ut med. Jag sitter faktiskt med shorts och öppet fönster! >:O And that's impressiveeeee med tanke på att jag här om dan tyckte 26 grader var kyligt. Nu vill jag hoppa studsmatta. Fast först vill jag att ni ska tycka synd om mej, för härom dan när jag skull öva på att stå på händer under vattnet så slant jag med fingret och lyckades skära upp fingertoppen på mitt högra långfinger...det är jätte irriterande! Jag kan inte högerklicka utan att det gör ont. >: Men det har börjat läka ganska bra ändå :D yay...

Oheeej

Heej! Det har inte blivit något inlägg på ett tag pga att jag inte haft tillgång till Internet. Först var jag ute med familjen i vår (nya) stuga ^^ den är jätte mysig, jag har faktiskt bilder därifrån som jag kan lägga upp sen :D. Ska antagligen ut dit i morgon igen ;D. Stugan ligger på en ö som heter Lambskär och är inte jätte stor men vääldigt mysig  ^^ dock är det dass >: lite jobbigt men det funkar.
Sen har jag också varit upp hos min Farmor som i närheten av Norberg. Det var jääätte längesen jag träffa henne, i början av året var senast eller i mars...kanske. Kommer inte riktigt ihåg ^^' men längesen var det i alla fall, eller inte nu längre men innan så. Åkte i alla fall upp dit i lördags och kom hem idag.
Idag var vi också i Valbo och handla till Kroatien resan! :D Jag köpte shorts,strumpor, ett linne, en klänning och en bikiniöverdel. :D Happychan~~~~ (det är ju kul med nya kläder ;D) 
Vi ska i alla fall åka till Kroatien på torsdag, ska bli riktigt trevligt.

//Elsa