Klaaart!

Heeeeeej igen! :D
Jag är så glaaad jag är äntligten klar med labbrapporten (som skulle vara inne för några dagar sen >:) och igår blev jag dessutom klar med svenskanalysen!!! :D jag känner mig såå stolt. :>
HOOOHHOHOHO that's aaaaall ;D

ECKEL kemi...

Jaaaa du jag har nu suttit och försökt arbetat med min labbrapport >.< det går INTE framåt... vet inte varför men jag har fasnat vilket är jobbigt eftersom den ska in ikväll usch jag vill verkligen bli klart med den, men  allt jag kan göra nu är att ta en paus.... det där lät så fel XD typ OJ OJ OJ nu måste jag ta en paus eller nåt haha kan inte förklara.
Men idag blev jag glad när jag kom hem för jag hämtade posten på en gång och så dåg att jag hade får min första elle! :D beställde typ i söndags så det har gått ganska snabbt ämdå... tycker jag som bor ute på landet XD
Nu ska jag istället för kemi försöka mig en svenska uppgift som också ska in idag...ugh det kommer bli en tuuuuung kväll >.< Men sen vid tio ska jag se på "En Vampyrs Bekännelse" den ska va riktigt bra enligt mamma...det är iaf snygga personer såsom Brad Pitt med ;D höhöhö Hmmm ja det var väl allt för tillfället... Hej på er! :)

Heftig Musik

Heeej igen! Visst är jag duktig som uppdaterar igen!!! >:D Känner mig iaf jätteduktig. Försöker ladda ett avsnitt av "The Lying Game" en spännande serie om ett par enäggtvillingar som blivit skilda åt men hittat varandra...det låter kanske lite fjompigt meeen det är lite mer komplicerat än vad jag orkar skriva, dessutom vill man ju inte avslöja för mycket ifall nån vill se den, vilket jag tycker att man ska göra. Annars så har det väl inte hänt så mycket idag mest skola som valigt, men jag lyckades faktiskt skriva på svenskan!!! SUUUPER jätteduktigt jag känner mig....igen :D Åhåhåhå, nu blev jag glad på mig själv... snart ska jag väl försöka göra lite eng och lite kemi också >_> bluccch...
Men jag först måste jag bara tipsa om ett band som jag tror folk hört talas om( de är inte nya direkt)...BA BA BA BAAAAAA Red Hot Chili Peppers! Heftigt band med härlig musik. :)
Två av de bästa låtarna :D
Och sen en trailer hoohohooho den låter extremt dramtisk eller hur? ;D

En uppdatering!!!!!

Håhå! Hej igen det var väldigt länge sedan... vilket är tråkigt tycker jag. Men nu ska det försökas igen..borde egentligen ha gått och lagt mig vid det här laget. Men här sitter jag iallafall och just nu pågår väl inget specillet i mitt liv förutom skolan. Vi har extremt mycket att göra denna vecka men märkligt nog är jag inte stressad alls... men jag kommer nog att bli det snart.
Idag hade vi bara föreläsningar i skolan förutom(!) en idrottslektion där vi var ute och sprang, jag fick typ håll... jag är inte riktigt säker på om det var håll men vi kallar det så (ska försöka ta reda på var det vad). Resultatet blev inte så jättebra på idrotten, så nu ska jag försöka att träna upp min kondition lite...vi får se hur det kommer att gå med det. 

Det var allt för idag!
Tjo :)