1. 2013 Välkommen! tror jag?

Så ja, jag tänkte: nytt år, nya tider(fast det är vecka 5 redan) dags för lite förändring. Och ja kanske lite klyschigt men jag ska försöka bli nyttigare och träna mer och bla bla. Har gått lite si sådär hittils, har skaffa gymkort på campus 1477(vi får rabatt på terminskortet av skolan aaaawsome), och har tränat där några gånger....JÄTTEskönt att komma igång, hoppas bara att jag kan hålla i det och fortsätta... Fast ändet idag & imorron misslyckas eftersom jag fått ont i ryggen, men på onsdag har jag iaf bestämt mig för att skita i det och träna ändå. :D
 
Sedan har jag ju misslyckas brutalt med fotbollsträningarna på tis-, tors- och söndagar :( Det är lite drygt att pendla till Österby för att träna fotboll och sedan åka tillbaka till Uppsala  för att sova, anledningen till att jag har lägenhet här i Uppsala är ju för att slippa pendlandet, så ja... Och under söndags träningarna, då jag faktiskt är hemma, lyckas tiderna typ alltid krocka med något :C. SUUUUCK.

Det var väl allt om det.
 
Sedan har jag också så trökiga och jobbigt sömnproblem som märks på aaaallt man gör. E ju så jefla trött mest hela tiden. Fast lite får jag nog skylla mig själv eftersom  jag går och lägger mig för sent, men ändååå vaknar ju typ varje natt också. Dessutom är det jobbigt när phläraren sitter och frågar om man vaknar för att  man  kanske har ont, tänker för mycket, oroar sig för något känslosamt eller bara är stressad över skolan.... Och det enda man kan svara är "öhh nä jag vaknar bara...". Känns liksom fånigt. (^ _ ^)' (ambitiös smile!). Nu ska jag sova.
 
Ingen snygg och bra rödtråd där men det är sent så jag orkar inte bry mig....och hinner inte.
 
Nattis
// 
Elsa